Om oss

Uppsala Catering

Din mobila Cateringfirma

Vi på Uppsala Catering finns här för dig som är i behov av hjälp inom catering. När du tar hjälp av oss ser vi till att du får god och vällagad mat till din tillställning. Både företag och privatpersoner kan vända sig till oss för hjälp.

Vi kommer tillsammans fram till en meny som passar tillställningen i fråga, vi kommer även med menyförslag om det behövs. I slutändan är det dock du som bestämmer hur menyn ska se ut.

I vår foodtruck finns det i dagens läge tyvärr inga vegetariska eller veganska alternativ, det kommer dock inom kort. Ni som inte äter kött eller andra animaliska produkter kommer då ha samma möjlighet att äta hos oss.

För större event erbjuder vi möjligheten att komma ut till er med vårt Fish & Chipstält samt vår lastbil.

Under sommarhalvåret fokuserar vi framför allt på fish & chips och fiskburgare gjorda på torsk. Vi kommer då ut med vår lastbil till olika festivaler, karnevaler och marknader runt om i Sverige. Ni kan se vår turnéplan för att se när vi kommer till en stad nära dig.

Både vegetariska och veganska alternativ kommer som sagt inom kort också.

Utöver detta erbjuder vi även sista-minutencatering under vinterhalvåret, vilket innebär att man kan anlita oss så sent som 24 timmar innan tillställningen ni önskar få hjälp med.

Vi kan hjälpa dig med det med mesta och vi ser till att anpassa priserna efter er förfrågan.

Kontakta oss för frågor och funderingar kring er fest.

Skicka ditt mail till boka@uppsala-catering.se